2010年6月12日土曜日

Chickpea marinad

1 bag of dry chickpeas (1 lb)
2 stalk of celery, chopped
2 medium carrot, chopped
(seasonigs)
1/2 tsp salt
1 Tbs Vietnamese fish sauce
1 Tbs extra virgine olive oil
2 Tbs wine vinegar
1 Tbs ground flax seed
1 tsp ground soy powder

1. Wash chickpeas well. Drain. Put chickpeas, carrots and celeries to the slowcooker. Pour 1 litter water. Low setting, cook 8 to 10 hours.
2. Drain chickpeas and veges. Keep the liquid and use for a soup. Put all seasonigs and mix well.

1 件のコメント:

  1. はじめまして!
    家族でやっているブログに、どうしてもひよこまめのレシピが必要で、たまたま見つけたのがTakakoさんのひよこまめのマリネのレシピです。
    プロフィールを拝見すると、私と同じく米国在住の国際結婚をされている方と分かり、思わずコメントさせてもらいました。
    普段の食事は日本食を中心としつつも、米国人の夫のために肉料理がどうしても多いです。
    Takakoさんのレシピは、こちらで買える材料を使っての和食、そしてこちらの料理を日本人に食べやすいようにアレンジされたレシピが多いようにお見受けしました。
    これからも見せていただきたいとおもいます。
    がんばってください。

    返信削除