2009年12月26日土曜日

Healthy lasagna

This is the lightest lasagna.

Ingredient
2 cups tomato sauce
1 cup fat-free ricotta cheese
1 soft tofu
1 egg
1 box of frozen spinach
1 box of oven ready lasagna
1/4 cup mozzarella cheese

1. In a small container, mix ricotta cheese, tofu, egg and thawed spinach. Mix well.
2. Spray oil on casserole pan. Put tomato sauce then cheese mixture, and lasagna. Repeat this
process. Tomato sauce should come to the top.
3. Preheat oven 400. Put the casserole pan in the oven. Cover the top with foil. Bake 30
minutes. Take off the foil and put mozzarella cheese. Bake 10 more minutes.

これは簡単で低カロリーのラザーニャです。

材料

トマトソース 2カップ
リコッタチーズ 1カップ(なければカッテージチーズ)
絹ごし豆腐 一丁
卵 一個
冷凍ほうれん草 1箱
オーブンで焼くだけでいいラザーニャ1箱(なければ、普通のラザーニャで箱の指示に従ってください)
低カロリーモッツアレラチーズ  1/4カップ

1 小さめのボールにリコッタチーズ、豆腐、卵、冷凍ほうれん草を解凍したものを入れてよく混ぜる。
2 キャセロール型か大きいグラタン型に薄く油を塗り、トマトソース、チーズと豆腐を混ぜた1、次にラザーニャを乗せる。 これを繰り返し、一番上にトマトソースが来るようにする。
3 オーブンを200度に余熱しておく。型にアルミフォイルでカバーをして、30分加熱する。カバーをはずしてモッツアレラチーズを乗せて、さらに10分焼いて出来上がり。
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