2009年12月31日木曜日

Easy and Light Macaroni & Cheese



Nobody noticed I put squash into macaroni and cheese.

1 pound dried macaroni or penne
1/2 box (3 oz or 85 g) frozen cooked winter squash (no sugar and salt added), thawed
1/2 cup fat free ricotta cheese
1 Tbsp extra virgin olive oil
1/4 cup cheddar and mozzarella cheese, combined

1 tsp flax seed
1 tsp ground soy powder
2 pieces of chopped ham
1 Tbsp chopped spinach, squeezed with a hand

1. Bring a large pot of salted water to boil, add macaroni, and cook according to pacakage
directions.
2. Preheat the oven to 400F. Coat a large casserole-type pan (8 x 12 inch) with cooking spray.
Mix macaroni with thawed squash, ricotta, flax seed, soy powder, soy powder, ham and
chopped spinach. Mix well and put combined cheeder and mozzarella on top of macaroni
mixture. Bake the pan in the over for ten minutes.

簡単で低カロリーのマカロニ アンド チーズ
冷凍カボチャを混ぜ込んだとは誰も気づきませんでした。

マカロニまたはショートパスタ  454グラム
解凍した冷凍カボチャ      85グラム
リコッタチーズまたはカッテージチーズ  半カップ
エクストラバージンオリーブオイル    大匙1
モッツアレラチーズとチェダーチーズを合わせたもの  半カップ
粉末の亜麻 (日本では見つけることが難しいので、白ゴマ)  小さじ1
黄粉   小さじ 1
細かく刻んだハム   二枚
冷凍ほうれん草を解凍して刻んだもの、手で水気をしぼる 大匙1

1.大きな鍋に塩を加えて熱湯を沸かし、マカロニを表示に従ってゆでる。
2.オーブンを200度Cに予熱する。大きいキャセロール型 または耐熱容器 (20センチ掛ける30セン
チ)にオイルをスプレーする。(スプレーオイルが無い場合は、小さじ1のオリーブオイルを指で延ば
す。マカロニに解凍したカボチャ、リコッタチーズ、白ゴマ、黄粉と刻んだほうれん草とハムを混ぜ
る。一番上にチーズを載せる。オーブンで10分間焼く。

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