2009年12月28日月曜日

Super Healty Chocolate Ice Cream


Super Healty Chocolate Ice Cream
My family think that is real ice cream.








5 bananas
1/2 cup Greek yogurt (if you don't find just plain yogurt)
1/2 cup light soy milk
1 Tbsp cocoa powder

1 Tbsp maple syrup or honey
1 Tbsp chocolate chips
1 tsp flax seed
1 tsp ground soy powder
1/8 tsp almond extract
2 tsp vanilla extract

small amount of dark chocolate

1. Peel and break one banana into 2 or 3 pieces. Wrap each banana and put them in the freezer over night.
2. Put all ingredient except chocolate chips into blender or food processor. Blend well. Put the chocolate last and blend 10 seconds.
3. Pour the ice cream into the container. Bash down the unprocessed banana with folk.
4. Eat immediately or put in the freezer. The ice cream will be frozen very hard, microwave 30 seconds to 1 minute before you eat.
5. To garnish, draw a vegetable peeler along the edge of a bar of chocolate.

超簡単で低カロリーなチョコレート アイスクリーム
私の家族は本物のチョコレートアイスだと信じています。

材料
バナナ 五本
カスピ海ヨーグルト(無ければプレーンヨーグルト) 1/2 カップ  
低脂肪豆乳  1/2 カップ 
ココアパウダー(砂糖の入ってないもの) 大匙 1
メープルシロップ、または蜂蜜  大匙 1
チョコレートチップ         大匙 1
亜麻の粉末(無ければ黒ゴマ)  小さじ 1
黄粉                  小さじ 1
煮干を粉末にしたもの    小さじ 1
アーモンド・エッセンス    小さじ1/8
バニラエッセンス       小さじ2
ダークチョコレート      少し

1.バナナの皮を剥き、二、三個に割る。サランラップに包み、冷凍庫に一晩置く。
2.チョコレートチップを除いたすべての材料をジューサーか、フードプロセッサーに入れて、良く
  混ぜる。チョコレートチップを最後に投入して、10秒間器機を動かす。
3・アイスクリームを プラスチックの容器に入れる。バナナの形が残っていたら、フォークで潰す。
4.すぐに食べるか、冷凍庫に入れる。このアイスクリームは凍るととても固くなります。食べる前に
  30秒から一分間電子レンジにかける。
5.飾りとして、野菜剥き器を使って、チョコレートの端を削って散りばめる。

0 件のコメント:

コメントを投稿