2010年1月1日金曜日

Butternut Squash pie


Before you start, wash one whole butternut squash. Put the whole squash into microwave, uncovered. Microwave in 2 minutes. The squash will be soft and easy to cut. Then, cut off the stem, cut squash in half legthwise and scrape out seeds.
Roast the halves on a cookie sheet, flesh-side up, at 400F for 45 minutes. Scoop out the flesh and bash down with folk.

Ingredient

1/2 cup whole wheat flour
1/4 cup extra virgin olive oil
2 Tbs hot water

1 cup roasted butternut squash, scooped out
2 large eggs
3 Tbs brown sugar
1/4 cup ricotta cheese
2 oz cashew pieces (50% less salt, roasted & and; salted)

1 Preheat the oven to 400F. In a small bowl, mix whole wheat flour and olive oil
using folk.
Pour 2 Tbs hot water. Mix well and make one soft ball. In a 9-inch pyrex pie
plate, push down the ball and spread the dough using fingers.
2 Using the same small bowl, mix squash, eggs, brown sugar and ricotta cheese. Mix
well using falk. Put the mixture on crust made 1. Sprinkle cashew pieces on top.
3. Cover the pie plate with aluminum foil, because the cashews are easy to be
burn. Bake 45 minutes.

西洋栗かぼちゃパイ

まず始めに、かぼちゃを水で洗い、皮を剥かず、切らず、そのまま電子レンジに入れます。
カバーをしないで丸のまま、二分間電子レンジにかけます。かぼちゃは柔らかくなり、簡単に切れるようになります。ヘタを落とし、縦二つに割って種をスプーンで取ります。半分に切ったかぼちゃを天板に載せて、果肉の方を上にして、200度のオーブンで45分間焼きます。

材料

全粒粉  1/2 カップ
エクストラバージンオリーブオイル 1/4 カップ
熱湯              大匙 2

オーブンで45分焼いて、果肉を出したかぼちゃ  1カップ
卵 二個
三温糖  大匙 3
リコッタチーズ(低脂肪) 1/4 カップ
カシューナッツ (50% less salt, roasted & and; salted) 50グラム

1.オーブンを200度に予熱する。小さめのボールに、全粒粉をふるわずにエクストラバージン
  オリーブオイルとフォークで混ぜる。熱湯を少し注いで全体が柔らかいボール状になるま
  で混ぜる。21センチの耐熱パイ皿に指を使って生地を押し付けるように伸ばす。
2.1で空いたボールに、かぼちゃ、卵、三温糖、リコッタチーズ をフォークで混ぜる。
  出来上がったパイの中身を1のパイ生地に載せる。カシューナッツを砕いたものを上か
  ら振りかける。
3.カシューは焦げやすいので、パイ皿にアルミフォイルを被せて45分焼く。

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