2010年1月17日日曜日

Soy grilled cheese



Ingredient (for 4 people)
8 slices whole wheat bread
8 Tbsp cooked soy beans
8 tsp extra virgin olive oil
6 oz shredded sharp cheddar cheese


1. Wash one package of dried soy beans, put them in a crock pot overnight with enough water to cover the soy beans.


2. Using the food processor or blender, process cooked soy beans to make puree. If you have too much water, put water in a container. But please do not throw it, since water has great nutrition. Put four slices of bead in a large skillet or nonstick pan. You do not have to heat butter nor spray oil. Spread four slices of the bread with the soy puree thinly using spoon. On top of soy puree, put a little bit of olive oil and cheddar cheese.


3. Spread soy puree on both sides of the bread. Put the lid and cook 4 to 5 minutes each side, until bread id crisp and the filling is melted. If you burn the bread, you could save it by scraping with a knife.
4. You may use soy pured to mix with tomato sauce.

大豆グリル・チーズ

材料 ( 4人分 )

食パン(胚芽パン等が好ましい)
8枚
大豆の水煮缶
1缶
エクストラバージンオリーブオイル
パン一組に付き小匙1
とろけるチーズ
4枚 (はみ出さない位の量)

1.大豆の水煮をジューサーかフードプロセッサーでピュレ状にする。フライパンにパンを載せて、スプーンで大豆を塗る。

2.大豆は出来るだけ薄く伸ばす。大豆の上にオリーブオイルを振り、チェダー等濃い色のチーズを載せる。

3.両面に薄く大豆を伸ばし、蓋をして片面3分ずつ焼く。焦げないように気を付ける。焦げた場合は包丁でこすれば救済可能。

4.出来上がり。斜めに切る。チーズの下に大豆が隠れています。残った大豆のピュレはカレーやミートソースに混ぜて下さい。

0 件のコメント:

コメントを投稿