2010年1月10日日曜日

Baked French fries



1pound potatpes, preferably organic
1/4 tsp high quality sea salt
1 tsp extra virgine olive oil

1. Pewheat the oven to 475 F. Peel and slice potatoes into French fry shape.
2. Bring a 9 inch circle Pyrex pie plate and spray oil on it. IF you use aluminum foil, spray oil on foil. Put the sliced potatoes in the plate and sprinkle salt and oil. Mix well.
3. Put the plate on top rack of the oven. Bake the potatoes for ten minutes. Flip one time and bake ten more minutes. Eat with tomato ketchaup.

フライドポテト 焼きスタイル

ジャガイモ(出来れば有機栽培のもの)  450グラム
品質の高い塩 または海塩        小さじ 1/4
エクストラバージンオリーブオイル    小さじ 1

1.オーブンを430度に予熱する。ジャガイモの皮を剥き、フライドポテトの大きさに切る。
2.直径21センチの耐熱パイ皿にオイルをスプレーする。(スプレーオイルがない場合は、紙タオルに油を含ませて皿に塗る)皿にジャガイモをのせて、塩とオリーブオイルを振り、良く混ぜる。
3.オーブンの一番上の仕切りに皿をのせる。430度で10分間焼き、一度ジャガイモをひっくり返して、もう10分焼く。ケチャップを添える。

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