2010年1月8日金曜日

Blueberry Smoothie


Ingredients
1 cup ice cubes
1 medium banana, peeled
1 1/2 cup frozen wild blueberries
1 cup Greek yogurt (or plain low-fat yogurt)
1 cup soy milk
1 Tbsp honey or maple syrup
1 Tbsp oat bran
1 Tbsp flax seed
1 tsp soy powder

1. Pour ice cubes into a blender of food processor. Break in banana, frozen blueberries, yogurt, soy milk, honey, oat bran, flax seed, and soy powder. Cover and blend or process until mixture becomes smooth.

ブルーベリースムージー
材料(四人分)
氷                         1カップ
バナナ(中サイズ、皮を剥く)              1本
冷凍プルーベリー(出来れば天然物)       1 1/2 カップ
カスピ海ヨーグルト (無ければプレーンヨーグルト) 1カップ
豆乳                        1カップ
蜂蜜かメープルシロップ               大匙1
オートブラン                    大匙1
亜麻の粉 (無ければ白ゴマ)            大匙1
黄な粉                        小さじ

1.氷をジューサーか、フードプロセッサーに入れる。バナナを折りながら入れる。冷凍ブルーべりー、ヨーグルト、豆乳、蜂蜜かメープルシロップ、オートブラン、亜麻の粉、黄な粉を加える。蓋をしてジューサーを稼動する。スムージー状になったら出来上がり。        

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